Tittel Fra boller til burritos: kokebok for ungdom
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boka inneholder oppskrifter på vanlige norske retter som er en del av norsk kulturarv, som det er viktig å ta vare på. Det er imidlertid også tatt med mange matretter med opphav fra andre land. Oppskriftene spenner over alt fra hverdagsmat til festmat, og de er alle enkle å følge. Boka er ment til å stimulere både til å lage mat selv og til å formidle matglede. Laget av Statens ernæringsråd i samarbeid med matvarebransjen og frivillige organisasjoner. Innholdet er gruppert etter hovedingrediensene. De utenlandske rettene er ordnet etter nasjonalitet. Inneholder historikk og opplysninger om matvaner og helse.
Ordliste: s. 154
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001383nam 22002171 4500
*0019557
*008981006 j 00nob 2
*015 $a0098576$bBIBBI
*019 $a[mu]
*020 $a82-00-42714-5$bib.$cNkr 212.00
*082 $a641.5$zh
*090 $c641.5$dF
*24500$aFra boller til burritos$bkokebok for ungdom$cAnne Gaarder Amland ... [et al.]
*260 $aOslo$bStatens ernæringsråd$c1998
*300 $a160 s.$bkol. ill.
*505 $aOrdliste: s. 154
*520 $aBoka inneholder oppskrifter på vanlige norske retter som er en del av norsk kulturarv, som det er viktig å ta vare på. Det er imidlertid også tatt med mange matretter med opphav fra andre land. Oppskriftene spenner over alt fra hverdagsmat til festmat, og de er alle enkle å følge. Boka er ment til å stimulere både til å lage mat selv og til å formidle matglede. Laget av Statens ernæringsråd i samarbeid med matvarebransjen og frivillige organisasjoner. Innholdet er gruppert etter hovedingrediensene. De utenlandske rettene er ordnet etter nasjonalitet. Inneholder historikk og opplysninger om matvaner og helse.
*650 1$aMatlaging $1641.5$2BS$2BS$9nor
*700 0$aAmland, Anne Gaarder$d1952-2014$emedarb.$jn.
*900 0$aGaarder Amland, Anne$zAmland, Anne Gaarder$9nor
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=414449&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening