Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Matlaging med matvarer fra landbruket. Allergier. Kornslag. Speltbakst. Brød. loff, småbakst. Pai, pizza, piroger. Kaker. Grøt. Sauser
Spelt er en urgammel hvetesort som passer godt til moderne mennesker. Spelt kan brukes i stedet for hvetemel til brød, kaker osv. Men spelt er helt annerledes enn hvete: Den er mer næringsrik, den smaker bedre og tåles av en del hveteallergikere. Men spelt er annerledes å jobbe med enn hvete. Boken inneholder oppskrifter på brød, pai, pizza, piroger, kaker, grøt og sauser med spelt.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN 82-02-25971-1 978-82-02-25971-6
Tilgjengelige
Venteliste
*000 am
*00187181
*0082006 a 0 00nob 2
*015 $a0169916$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a82-02-25971-1$bib.$cNkr 299.00
*020 $a978-82-02-25971-6
*08231$a641.631$zh$25
*08231$a641.815$25
*082 $a641.5631$zh
*090 $c641.631$dS
*096 $a641.5631 S
*100 0$aSæland, Mone Eli$jn.
*24510$aBak med spelt!$cMone Eli Sæland ; foto: Jon Marius Nilsson
*260 $a[Oslo]$bCappelen$ccop. 2006
*300 $a119 s.$bkol. ill.; foto
*500 $aMatlaging med matvarer fra landbruket. Allergier. Kornslag. Speltbakst. Brød. loff, småbakst. Pai, pizza, piroger. Kaker. Grøt. Sauser
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aSpelt er en urgammel hvetesort som passer godt til moderne mennesker. Spelt kan brukes i stedet for hvetemel til brød, kaker osv. Men spelt er helt annerledes enn hvete: Den er mer næringsrik, den smaker bedre og tåles av en del hveteallergikere. Men spelt er annerledes å jobbe med enn hvete. Boken inneholder oppskrifter på brød, pai, pizza, piroger, kaker, grøt og sauser med spelt.
*650 1$aSpelt$0matlaging$1641.631$2BS$9nob
*650 $aBaking$1641.8$1641.815$2BS$9nob
*650 $aKokebøker
*655 $aHusholdning
*700 0$aNilsson, Jon Marius$efotogr.$jn.
*950 0$aBakverk$zBaking$2BS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening