Bjølsen skole

Det gode franske kjøkken
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Det gode franske kjøkken
Medansvarlig
Språk
  • Språk:
Hylleplassering
  • 641.5944 C
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1985
Noter
  • Originaltittel: Mastering the art of French cooking På omslaget: Louisette Bertholle
ISBN
  • 82-02-10754-7
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*00176509
*007  
*0081985                      0 nor 2
*015  $a850621
*015  $a0080768$bBIBBI
*020  $a82-02-10754-7$bib.$cNkr 260.00
*08231$a641.5944$zh
*090  $c641.5944$dC
*100 0$aChild, Julia$d1912-2004$jam.
*24010$aMastering the art of French cooking
*24514$aDet gode franske kjøkken$cJulia Child, Louise Bertholle, Simone Beck ; oversatt av Øystein Randers-Pehrson ; [illustrasjoner: Sidonie Coryn]$wgode franske kjøkken
*260  $a[Oslo]$bCappelen$c1985
*300  $aVI, 700 s.$bill.$c25 cm
*500  $aOriginaltittel: Mastering the art of French cooking
*500  $aPå omslaget: Louisette Bertholle
*650  $aMatlaging$xFrankrike$1641.5944$2BS
*700 0$aBeck, Simone$eMedforf.$jfr.
*700 0$aBertholle, Louise$eMedforf.$jfr.-am.
*950 0$aOppskrifter$zMatlaging$2BS
*950 0$aKokebøker$zMatlaging$2BS
*950 0$aKoking$zMatlaging$2BS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Eks 1Tilgjengelig Bjølsen skole641.5944 C