Oslo VO Nydalen

Lett og godt fra det globale kjøkken
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Lett og godt fra det globale kjøkken
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.563 K
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1999
Noter
  • Matlaging for helseformål
ISBN
  • 82-512-0548-4
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*00129258
*008199919 9       uk     a          0 nob  
*015  $a0101574$bBIBBI
*020  $a82-512-0548-4$bib.
*041  $heng
*08231$a641.563$zh
*090  $bq$c641.563$dK
*100 0$aKreitzman, Sue$jam.
*24014$aThe low fat cokkbook$wlow fat cokkbook
*24510$aLett og godt fra det globale kjøkken$cSue Kreitzman ; oversatt av Kari W. Ulrichsen ; konsulent: Marianne Almstrøm Rykke
*260  $a[Oslo]$bTeknologisk forl.$ccop. 1999
*300  $a165 s.$bkol. ill.; foto
*500  $aMatlaging for helseformål
*574  $aOriginaltittel: The low fat cookbook
*650  $aHelsekost$0matlaging$1641.563$2BS
*650  $aSlankekost$0matlaging$1641.563$2BS
*650  $aKokebøker
*655  $aHusholdning
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Oslo VO Nydalenq641.563 K Kokebøker. God helse