Oslo VO Nydalen

Sjokolade: lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Sjokolade: lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641,637 S
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • 2005
Noter
  • Matlaging med matvarer fra landbruket. Sjokoladebønner Boken inneholder oppskrifter på kaker, dessertkaker, formkaker, varme og kalde desserter, småkaker, kjeks og drikker, alle med sjokolade som ingrediens. Du får råd om grunnleggende metoder for tillaging og dekorasjonsteknikker, og oppskriftene har trinn for trinn-beskrivelser med fotografier. Med register.
ISBN
  • -82-7822-155-3
  • 978-82-7822-155-6
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001262nam  22003131  4500
*001230940
*008041004s2005    no     ar         00nob 9
*019  $bl
*020  $a-82-7822-155-3$bib.
*020  $a978-82-7822-155-6$bib.
*025  $a9788278221556
*040  $aBokbasen AS
*0411 $anob$heng
*0823 $a641.637$zh$25/nor
*096  $a641,637 S
*24010$aGreatest ever chocolate
*24500$aSjokolade$blekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter
*260  $aOslo$bSpektrum$c2005
*300  $a256 s.$bill.$c21 cm
*440 0$aVerdens beste oppskrifter
*500  $aMatlaging med matvarer fra landbruket. Sjokoladebønner
*520  $aBoken inneholder oppskrifter på kaker, dessertkaker, formkaker, varme og kalde desserter, småkaker, kjeks og drikker, alle med sjokolade som ingrediens. Du får råd om grunnleggende metoder for tillaging og dekorasjonsteknikker, og oppskriftene har trinn for trinn-beskrivelser med fotografier. Med register.
*574  $aOriginaltittel: Greatest ever chocolate
*650  $aKokebøker
*650  $aSjokolade
*650  $aDesserter
*650  $aKaker
*655  $aHusholdning
*70010$aMyhr, Eirik$d1944-$ered.$jNO$0(NO-TrBIB)90174074$8m
*70010$aMelbye, Christine$eovers.$8f
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Oslo VO Nydalen641.637 S Kokebøker. Kaker