Tittel Sjokolade: lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
Noter Matlaging med matvarer fra landbruket. Sjokoladebønner
Boken inneholder oppskrifter på kaker, dessertkaker, formkaker, varme og kalde desserter, småkaker, kjeks og drikker, alle med sjokolade som ingrediens. Du får råd om grunnleggende metoder for tillaging og dekorasjonsteknikker, og oppskriftene har trinn for trinn-beskrivelser med fotografier. Med register.
ISBN -82-7822-155-3 978-82-7822-155-6
Tilgjengelige
Venteliste
*00001262nam 22003131 4500
*001230940
*008041004s2005 no ar 00nob 9
*019 $bl
*020 $a-82-7822-155-3$bib.
*020 $a978-82-7822-155-6$bib.
*025 $a9788278221556
*040 $aBokbasen AS
*0411 $anob$heng
*0823 $a641.637$zh$25/nor
*096 $a641,637 S
*24010$aGreatest ever chocolate
*24500$aSjokolade$blekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter
*260 $aOslo$bSpektrum$c2005
*300 $a256 s.$bill.$c21 cm
*440 0$aVerdens beste oppskrifter
*500 $aMatlaging med matvarer fra landbruket. Sjokoladebønner
*520 $aBoken inneholder oppskrifter på kaker, dessertkaker, formkaker, varme og kalde desserter, småkaker, kjeks og drikker, alle med sjokolade som ingrediens. Du får råd om grunnleggende metoder for tillaging og dekorasjonsteknikker, og oppskriftene har trinn for trinn-beskrivelser med fotografier. Med register.
*574 $aOriginaltittel: Greatest ever chocolate
*650 $aKokebøker
*650 $aSjokolade
*650 $aDesserter
*650 $aKaker
*655 $aHusholdning
*70010$aMyhr, Eirik$d1944-$ered.$jNO$0(NO-TrBIB)90174074$8m
*70010$aMelbye, Christine$eovers.$8f
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening