Forfatter
Tittel
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter 1. utg. orig., Natur & Kultur, Sth. 2013. Av tekst bak på boken: 50 oppskrifter på hjemmelaget pinneis, naturlige og økologiske ingredienser. Kan også serveres som kuleis. Og oppskrifter på toppinger og strøssel. Meieriprodukter
Å lage is selv blir stadig mer populært. Denne boken inneholder oppskrifter på 50 ulike pinneis, som også kan servers som kuleis. Her er noe for enhver smak: salt lakris og sitron, pære og honning, popcornis, vanilje med bourbon, kokos, frisk frukt, salt karamell, sjokoladepuddingis m.m. I tillegg kommer oppskrifter på sorbé, samt til toppinger og strøssel. Isen er laget av økologiske og naturlige ingredienser.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001922cam a2200361 c 4500
*001228364
*003NO-OsBA
*00520220918145447.0
*007ta
*008131119s2014 se a a 0 0 nob|
*019 $bl
*020 $a9788202426118$cNkr 299.00$qib.
*035 $a(NO-OsBA)0377203
*040 $aNO-OsBA$bnob$ekatreg
*0411 $anob$hswe
*082 $a641.86$qNO-OsBA$25
*082 $a641.37
*096 $a641.86 E
*1001 $aEmson, Nicole$d1973-$0(NO-TrBIB)14017674$4aut
*24010$aStikkinikkis ice pops - $bglass på pinne
*24510$aIspinner$cNicole Emson ; oversatt av Mette-Cathrine Jar
*250 $a1. utg.
*260 $aOslo$bCappelen Damm$c2014
*264 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2014
*300 $a96 s.$bkol. ill.; foto
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mKjønn$af$811
*500 $a1. utg. orig., Natur & Kultur, Sth. 2013. Av tekst bak på boken: 50 oppskrifter på hjemmelaget pinneis, naturlige og økologiske ingredienser. Kan også serveres som kuleis. Og oppskrifter på toppinger og strøssel. Meieriprodukter
*520 $aÅ lage is selv blir stadig mer populært. Denne boken inneholder oppskrifter på 50 ulike pinneis, som også kan servers som kuleis. Her er noe for enhver smak: salt lakris og sitron, pære og honning, popcornis, vanilje med bourbon, kokos, frisk frukt, salt karamell, sjokoladepuddingis m.m. I tillegg kommer oppskrifter på sorbé, samt til toppinger og strøssel. Isen er laget av økologiske og naturlige ingredienser.
*520 $aHar innholdsfortegnelse, register
*650 $aIskrem$gmatlaging$0(NO-OsBA)1115395$2bibbi$9nob
*650 $aDesserter
*650 $aKokebøker
*655 $aHusholdning
*7001 $4trl$0(NO-TrBIB)3091952
*852 $h641.862$iEMS
*85641$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/198a9837-bc95-4172-b63d-812544591d71/cover/original.jpg$3Omslagsbilde
*85641$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/198a9837-bc95-4172-b63d-812544591d71/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=524146&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening