Oslo VO Nydalen

Naturlig slank: med kost i balanse : ingen slankekurer, mer proteiner, mange måltider hver dag, færre karbohydrater, mye frukt og grønt, ingen kaloritelling
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Naturlig slank: med kost i balanse : ingen slankekurer, mer proteiner, mange måltider hver dag, færre karbohydrater, mye frukt og grønt, ingen kaloritelling
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 613.25 L
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2001
Noter
  • Helsefremmende virksomhet. Kosthold Lege Fedon A. Lindberg forteller her leseren hvordan man kan holde seg sunn og slank samtidig som man spiser seg god og mett til hvert eneste måltid. Prinsippene er enkle: Det gjelder å balansere proteiner og karbohydrater i kostholdet slik at kroppen forbrenner maten riktig. Boken har også forslag til fire ukers menyplan, matvaretabeller som gir glykemisk indeks (GI) og mer enn 40 oppskrifter som kan inspirere til et kosthold som man gjerne kan leve på resten av livet. Noen illustrasjoner i svart/hvitt. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin og leder for klinikken Vekt i balanse i Oslo. Med litteraturliste og register. Bibliografi: s. 160-163
ISBN
  • 82-05-27646-3
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001310 am  2200193   4500
*001163868
*008010423         no     a          00nob 2 
*015  $a0120612$bBIBBI
*020  $a82-05-27646-3$bib.$cNkr 249.00
*035  $a0120612
*035  $a(BIBBI)6914
*08231$a613.25$zh
*090  $c613.25$dL
*100 0$aLindberg, Fedon A.$d1962-$jgr.-n.
*24510$aNaturlig slank$bmed kost i balanse : ingen slankekurer, mer proteiner, mange måltider hver dag, færre karbohydrater, mye frukt og grønt, ingen kaloritelling$cFedon A. Lindberg
*260  $aOslo$bGyldendal Fakta$c2001
*300  $a168 s.$bill.
*500  $aHelsefremmende virksomhet. Kosthold
*505  $aBibliografi: s. 160-163
*520  $aLege Fedon A. Lindberg forteller her leseren hvordan man kan holde seg sunn og slank samtidig som man spiser seg god og mett til hvert eneste måltid. Prinsippene er enkle: Det gjelder å balansere proteiner og karbohydrater i kostholdet slik at kroppen forbrenner maten riktig. Boken har også forslag til fire ukers menyplan, matvaretabeller som gir glykemisk indeks (GI) og mer enn 40 oppskrifter som kan inspirere til et kosthold som man gjerne kan leve på resten av livet. Noen illustrasjoner i svart/hvitt. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin og leder for klinikken Vekt i balanse i Oslo. Med litteraturliste og register.
*650 1$aSlankekost$0kosthold$1613.25$2BS$9nob
*650  $aGod helse
*650  $aKokebøker
*650  $aDietter
*655  $aHelse
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Oslo VO Nydalen613.25 L Kosthold. Dietter