Oslo VO Nydalen

Frie kaker: kunsten å bake supergode kaker uten melk, mel, egg, sukker
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Frie kaker: kunsten å bake supergode kaker uten melk, mel, egg, sukker
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.5631 S
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2011
Noter
  • Liten font. Baking. God helse, bakst. Kakeoppskrifter, allergikere. Matintoleranse. Allergier. Autoimmune sykdommer. Av tekst på forsiden av boken: Ostekake uten melk. Cookies uten smør. Muffins uten mel. Bløtkake uten egg. Brownies uten sukker Medisinprofessor Anne Spurkland har hele livet vært en ivrig kakebaker. I denne boken har hun laget en kakebok med oppskrifter for enhver anledning, enten det er en kake alle kan tåle, ei kringle uten melk eller sukkerbrød uten egg. Boken inneholder også litt grunnleggende informasjon om kakebaking, som forklarer hvilken funksjon de ulike ingrediensene har i bakeprosessen. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-430-0623-2
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00000992nam  22002051  450
*001150513
*00520110903070000.0
*008130909 2011    no     a          00nob 2 
*015  $a0271343$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-430-0623-2$bib.$cNkr 329.00
*035  $a(BIBBI)000271343
*08231$a641.865$zh$25
*082  $a641.5631
*090  $c641.865$dS
*096  $a641.5631 S
*100 0$aSpurkland, Anne$d1960-$jn.
*24510$aFrie kaker$bkunsten å bake supergode kaker uten melk, mel, egg, sukker$cAnne Spurkland
*260  $aOslo$bSpartacus$ccop. 2011
*300  $a318 s.$bkol. ill.; foto
*500  $aLiten font. Baking. God helse, bakst. Kakeoppskrifter, allergikere. Matintoleranse. Allergier. Autoimmune sykdommer. Av tekst på forsiden av boken: Ostekake uten melk. Cookies uten smør. Muffins uten mel. Bløtkake uten egg. Brownies uten sukker
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aMedisinprofessor Anne Spurkland har hele livet vært en ivrig kakebaker. I denne boken har hun laget en kakebok med oppskrifter for enhver anledning, enten det er en kake alle kan tåle, ei kringle uten melk eller sukkerbrød uten egg. Boken inneholder også litt grunnleggende informasjon om kakebaking, som forklarer hvilken funksjon de ulike ingrediensene har i bakeprosessen.
*650  $aKokebøker
*650  $aKaker
*650  $aAllergikere
*655  $aHusholdning
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Oslo VO Nydalen641.5631 S Kaker, for allergikere