Forfatter
Tittel Frie kaker : kunsten å bake supergode kaker uten melk, mel, egg, sukker
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Liten font. Baking. God helse, bakst. Kakeoppskrifter, allergikere. Matintoleranse. Allergier. Autoimmune sykdommer. Av tekst på forsiden av boken: Ostekake uten melk. Cookies uten smør. Muffins uten mel. Bløtkake uten egg. Brownies uten sukker
Medisinprofessor Anne Spurkland har hele livet vært en ivrig kakebaker. I denne boken har hun laget en kakebok med oppskrifter for enhver anledning, enten det er en kake alle kan tåle, ei kringle uten melk eller sukkerbrød uten egg. Boken inneholder også litt grunnleggende informasjon om kakebaking, som forklarer hvilken funksjon de ulike ingrediensene har i bakeprosessen.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00000992nam 22002051 450
*001150513
*00520110903070000.0
*008130909 2011 no a 00nob 2
*015 $a0271343$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-430-0623-2$bib.$cNkr 329.00
*035 $a(BIBBI)000271343
*08231$a641.865$zh$25
*082 $a641.5631
*090 $c641.865$dS
*096 $a641.5631 S
*100 0$aSpurkland, Anne$d1960-$jn.
*24510$aFrie kaker $bkunsten å bake supergode kaker uten melk, mel, egg, sukker$cAnne Spurkland
*260 $aOslo$bSpartacus$ccop. 2011
*300 $a318 s.$bkol. ill.; foto
*500 $aLiten font. Baking. God helse, bakst. Kakeoppskrifter, allergikere. Matintoleranse. Allergier. Autoimmune sykdommer. Av tekst på forsiden av boken: Ostekake uten melk. Cookies uten smør. Muffins uten mel. Bløtkake uten egg. Brownies uten sukker
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aMedisinprofessor Anne Spurkland har hele livet vært en ivrig kakebaker. I denne boken har hun laget en kakebok med oppskrifter for enhver anledning, enten det er en kake alle kan tåle, ei kringle uten melk eller sukkerbrød uten egg. Boken inneholder også litt grunnleggende informasjon om kakebaking, som forklarer hvilken funksjon de ulike ingrediensene har i bakeprosessen.
*650 $aKokebøker
*650 $aKaker
*650 $aAllergikere
*655 $aHusholdning
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening