Oslo VO Nydalen

Raw food på norsk: De beste oppskriftene på naturlig mat
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Raw food på norsk: De beste oppskriftene på naturlig mat
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.5636 P
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2010
Noter
  • Mat og helse. Matlaging for helseformål.Raw Food. Tilberedning av vegetarmat. Tilberedning av rå matvarer, grønnsaker. Spiser du brokkolien rå i stedet for kokt, får du i deg tre ganger så mye av de viktigste antioksidantene mot kreft. "Raw food på norsk" viser deg hvordan du får maksimalt med næring og energi fra råvarene ved å unngå å varme dem opp over ca. 40 grader under tilberedelsen. Boken er tilrettelagt for norske forhold og inneholder oppskrifter basert på frukt, grønnsaker og nøtter, i tillegg til en kom i gang-guide som viser hvordan rawfood på enkelt vis kan innlemmes i hverdagskosten. Mer energi, styrket immunforsvar og slankere kropp er blant de lovede effektene, sammen med bedre hud og humør samt mindre salt- og søtsug. Har bibliografi, innholdsfortegnelse
ISBN
  • 978-82-02-32269-4
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001582nam  22002771  450
*001143504
*00520110303234400.0
*008120928 2010    se     a     0    00nob 2 
*015  $a0253267$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-02-32269-4$bh.$cNkr 299.00
*041  $hswe
*08231$a641.5636$zh$25
*082  $a641.65
*090  $bq$c641.5636$dP
*100 0$aPalmcrantz, Erica$d1977-$jsv.
*24010$aRaw food på svenska
*24510$aRaw food på norsk$bDe beste oppskriftene på naturlig mat$cErica Palmcrantz, Irmela Lilja ; oversatt av Mette-Cathrine Jahr ; fotograf Anna Hult
*260  $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2010
*300  $a173 s.$bkol. ill.
*500  $aMat og helse. Matlaging for helseformål.Raw Food. Tilberedning av vegetarmat. Tilberedning av rå matvarer, grønnsaker.
*505  $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse
*520  $aSpiser du brokkolien rå i stedet for kokt, får du i deg tre ganger så mye av de viktigste antioksidantene mot kreft. "Raw food på norsk" viser deg hvordan du får maksimalt med næring og energi fra råvarene ved å unngå å varme dem opp over ca. 40 grader under tilberedelsen. Boken er tilrettelagt for norske forhold og inneholder oppskrifter basert på frukt, grønnsaker og nøtter, i tillegg til en kom i gang-guide som viser hvordan rawfood på enkelt vis kan innlemmes i hverdagskosten. Mer energi, styrket immunforsvar og slankere kropp er blant de lovede effektene, sammen med bedre hud og humør samt mindre salt- og søtsug.
*574  $aOriginaltittel: Raw food på svenska
*650  $aKokebøker
*650  $aVegetarmat
*650  $aGrønnsaker
*655  $aHusholdning
*700 0$aHult, Anna$efotogr.$jsv.
*700 0$aJahr, Mette-Cathrine$d1948-$eovers.$jn.
*700 0$aLilja, Irmela$d1958-$emedforf.$jsv.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Oslo VO Nydalenq641.5636 P Kokebøker. God helse