Oslo VO Nydalen

Godt for hjertet
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Godt for hjertet
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.5631 S
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • 2010
Noter
  • Tekst på permen: Deilig med lite fett og salt. Mer enn 100 oppskrifter på hjertesunn mat. Riktig mat kan bidra til et sunt hjerte. "Godt for hjertet" inneholder mer enn 100 inspirerende oppskrifter på hjertesunn mat. Rettene er komponert slik at de inneholder lite fett, salt og sukker, og smakstilsetninger som friske urter, krydder, presset sitronsaft, eddik og sennep er brukt for å gi smak og konsistens. For å gjøre hjertesunn mat fristende - også for gourmeter, er mange av oppskriftene hentet fra Middelhavet, Midtøsten, India og Sørøst-Asia. Oppskriftene er inndelt i frokost, supper, småretter, hovedretter, salater, desserter og tilbehør. Boken innledes med en kostveiledning for den som vil forebygge eller lever med hjertelidelser.Boka er tidligere utgitt i 2001. 1. norske utg.: Oslo : Damm, 2001 med tittel: Hjertekokeboka Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-02-33560-1
Tilgjengelige
  • 1/2
Venteliste
  • 0 (0)
*00001807nam  22003131  450
*001143457
*00520110303234500.0
*008       2010           a     0    00nob 2
*015  $a0262681$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-02-33560-1$bh.$cNkr 99.00
*041  $heng
*08231$a641.5631$zh$25
*090  $c641.5631$dS
*100 0$aSchwartz, Oded$jisr.
*24014$aThe healthy heart cookbook$whealthy heart cookbook
*24510$aGodt for hjertet$cOded Schwartz ; [oversettelse: Irene Inman Tjørve]
*260  $a[Oslo]$bCappelen Damm Faktum$c2010
*300  $a128 s.$bkol. ill.
*440 0$aGod helse
*500  $aTekst på permen:  Deilig med lite fett og salt.  Mer enn 100 oppskrifter på hjertesunn mat.
*503  $a1. norske utg.: Oslo : Damm, 2001 med tittel: Hjertekokeboka
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aRiktig mat kan bidra til et sunt hjerte. "Godt for hjertet" inneholder mer enn 100 inspirerende oppskrifter på hjertesunn mat. Rettene er komponert slik at de inneholder lite fett, salt og sukker, og smakstilsetninger som friske urter, krydder, presset sitronsaft, eddik og sennep er brukt for å gi smak og konsistens. For å gjøre hjertesunn mat fristende - også for gourmeter, er mange av oppskriftene hentet fra Middelhavet, Midtøsten, India og Sørøst-Asia. Oppskriftene er inndelt i frokost, supper, småretter, hovedretter, salater, desserter og tilbehør. Boken innledes med en kostveiledning for den som vil forebygge eller lever med hjertelidelser.Boka er tidligere utgitt i 2001.
*572  $aUndertittel på omslaget: Deilig mat med lite fett og salt
*574  $aOriginaltittel: The healthy heart cookbook
*650 1$aHjertesykdommer$xErnæring$0matlaging$1641.5631$2BS$9nob
*650  $agod helse
*650  $aforebygging
*650  $akokebøker
*650  $ahverdagsmat
*650  $afestmat
*650  $aKosthold
*650  $akolesterol
*650  $amatoppskrifter
*655  $aHelse
*700 0$aTjørve, Irene Inman$d1959-$eovers.$jn.
*74000$aDeilig mat med lite fett og salt
*900 0$aInman Tjørve, Irene$zTjørve, Irene Inman$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Oslo VO NydalenRom 105 treningskjøkken G
Ex2Utlånt09.09.2024Oslo VO NydalenMat S god helse