Oslo VO Nydalen

Mat mot kreft: sunt og godt kosthold som virker forebyggende
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Mat mot kreft: sunt og godt kosthold som virker forebyggende
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.5631 B
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2008
Noter
  • Helsekost. God helse. Matlaging for syke. Matlaging for å forebygge sykdom 30 prosent av risikoen for å utvikle kreft kommer fra dårlig kosthold. Det betyr at innenfor kosthold er forebyggingspotensialet ved å spise sunt like stort som det å ikke røyke. En enkel måte å redusere risikoen for å utvikle kreft på, er et variert kosthold, rikt på frukt og grønnsaker, sammen med kontroll av kaloriinntaket for å unngå overvekt. Frukt og grønnsaker, grønn te, vin og sjokolade inneholder store mengder kreftbekjempende kjemiske forbindelser. Forskningen i denne boken viser at også hverdagslige grønnsaker som brokkoli, kål og løk inneholder stoffer som kreftcellene frykter. Med få og enkle grep kan du leve langt sunnere, samtidig som du forebygger kreft. I denne boka får du vite hvordan du skal gå frem på en lettfattelig måte. Har bibliografi, innholdsfortegnelse
ISBN
  • 978-82-489-0753-4
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001765nam  22002891  450
*001135004
*00520110303234200.0
*008       2008    no     a     0    00nob 2
*015  $a0193570$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-489-0753-4$bib.$cNkr 112.00
*041  $hfre
*08231$a616.994$zh$25
*08231$a641.302$25
*082  $a641.5631
*090  $bq$c616.994$dB
*096  $a641.5631 B
*100 0$aBéliveau, Richard
*24014$aLes aliments contre le cancer$waliments contre le cancer
*24510$aMat mot kreft$bsunt og godt kosthold som virker forebyggende$cRichard Béliveau, Denis Gingras ; oversatt av Bente Christensen ; forord av Edgar Rivedal og Rune Blomhoff
*260  $aOslo$bKagge$ccop. 2008
*300  $a212 s.$bkol. ill.
*500  $aHelsekost. God helse. Matlaging for syke. Matlaging for å forebygge sykdom
*505  $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse
*520  $a30 prosent av risikoen for å utvikle kreft kommer fra dårlig kosthold. Det betyr at innenfor kosthold er forebyggingspotensialet ved å spise sunt like stort som det å ikke røyke. En enkel måte å redusere risikoen for å utvikle kreft på, er et variert kosthold, rikt på frukt og grønnsaker, sammen med kontroll av kaloriinntaket for å unngå overvekt. Frukt og grønnsaker, grønn te, vin og sjokolade inneholder store mengder kreftbekjempende kjemiske forbindelser. Forskningen i denne boken viser at også hverdagslige grønnsaker som brokkoli, kål og løk inneholder stoffer som kreftcellene frykter. Med få og enkle grep kan du leve langt sunnere, samtidig som du forebygger kreft. I denne boka får du vite hvordan du skal gå frem på en lettfattelig måte.
*574  $aOriginaltittel: Les aliments contre le cancer
*650  $aKokebøker
*650  $aKreftsykdom
*655  $aHusholdning
*700 0$aChristensen, Bente$d1946-$eovers.$jn.
*700 0$aGingras, Denis$emedforf.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Oslo VO Nydalen641.5631 B Kokebøker, forebygge sykdom