Forfatter
Tittel Mat mot kreft: sunt og godt kosthold som virker forebyggende
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Helsekost. God helse. Matlaging for syke. Matlaging for å forebygge sykdom
30 prosent av risikoen for å utvikle kreft kommer fra dårlig kosthold. Det betyr at innenfor kosthold er forebyggingspotensialet ved å spise sunt like stort som det å ikke røyke. En enkel måte å redusere risikoen for å utvikle kreft på, er et variert kosthold, rikt på frukt og grønnsaker, sammen med kontroll av kaloriinntaket for å unngå overvekt. Frukt og grønnsaker, grønn te, vin og sjokolade inneholder store mengder kreftbekjempende kjemiske forbindelser. Forskningen i denne boken viser at også hverdagslige grønnsaker som brokkoli, kål og løk inneholder stoffer som kreftcellene frykter. Med få og enkle grep kan du leve langt sunnere, samtidig som du forebygger kreft. I denne boka får du vite hvordan du skal gå frem på en lettfattelig måte.
Har bibliografi, innholdsfortegnelse
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001765nam 22002891 450
*001135004
*00520110303234200.0
*008 2008 no a 0 00nob 2
*015 $a0193570$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-489-0753-4$bib.$cNkr 112.00
*041 $hfre
*08231$a616.994$zh$25
*08231$a641.302$25
*082 $a641.5631
*090 $bq$c616.994$dB
*096 $a641.5631 B
*100 0$aBéliveau, Richard
*24014$aLes aliments contre le cancer$waliments contre le cancer
*24510$aMat mot kreft$bsunt og godt kosthold som virker forebyggende$cRichard Béliveau, Denis Gingras ; oversatt av Bente Christensen ; forord av Edgar Rivedal og Rune Blomhoff
*260 $aOslo$bKagge$ccop. 2008
*300 $a212 s.$bkol. ill.
*500 $aHelsekost. God helse. Matlaging for syke. Matlaging for å forebygge sykdom
*505 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse
*520 $a30 prosent av risikoen for å utvikle kreft kommer fra dårlig kosthold. Det betyr at innenfor kosthold er forebyggingspotensialet ved å spise sunt like stort som det å ikke røyke. En enkel måte å redusere risikoen for å utvikle kreft på, er et variert kosthold, rikt på frukt og grønnsaker, sammen med kontroll av kaloriinntaket for å unngå overvekt. Frukt og grønnsaker, grønn te, vin og sjokolade inneholder store mengder kreftbekjempende kjemiske forbindelser. Forskningen i denne boken viser at også hverdagslige grønnsaker som brokkoli, kål og løk inneholder stoffer som kreftcellene frykter. Med få og enkle grep kan du leve langt sunnere, samtidig som du forebygger kreft. I denne boka får du vite hvordan du skal gå frem på en lettfattelig måte.
*574 $aOriginaltittel: Les aliments contre le cancer
*650 $aKokebøker
*650 $aKreftsykdom
*655 $aHusholdning
*700 0$aChristensen, Bente$d1946-$eovers.$jn.
*700 0$aGingras, Denis$emedforf.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening